v.2013.11.00

Zoek & boek

Diversen

TOP

OVER ONS

OVER ONS

VAKANTIEPASPOORT

 

VakantiePaspoort is gemaakt voor en door vakantieliefhebbers en bedoeld als algemene informatiebron en platform voor het online vakantieboeken naar alle bestemmingen van onze affiliate partners!

  • Als oriëntatiemedium en naslagwerk bij het plannen van een vakantie...

  • Als mogelijkheid voor het (vaak voordeliger!) online boeken van een vakantie middels banners van onze advertentiepartners...

  • Als informatievoorziening voor het uitwisselen van ervaringen, ideeën, tips, door en voor bezoekers...

  • Als virtueel ontmoetingspunt voor reizigers...


 

ADVERTENTIES

 

VakantiePaspoort maakt gebruik van advertentiebanners en/of reclameboodschappen. Door het aanklikken hiervan kunnen bezoekers van VakantiePaspoort worden doorverwezen naar de website van adverteerders. In sommige gevallen worden bezoekers in staat gesteld om online een vakantie te boeken bij een adverteerder, een product of dienst te bestellen. VakantiePaspoort is niet verantwoordelijk voor door adverteerders aangeboden diensten en/of produkten. In het verlengde hiervan verwijzen wij tevens naar de Website Gebruikersvoorwaarden/ Disclaimer van deze website.  

 

SUGGESTIES

 

Voor vragen, tips, ideeën, suggesties, etc., kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij wensen u een prettige vakantie!

 

Met vriendelijke groet,

 

VakantiePaspoort.nl

email: team@vakantiepaspoort.nl

 

Over ons